Cele mai impresionante manichiuri de la New York Fashion Week

New York Fashion Week este unul dintre cele mai așteptate evenimente din lumea modei. Pe lângă ținutele inovatoare și spectaculoase, manichiurile prezentate pe podium au captat atenția tuturor. În 2024, designerii și stiliștii au adus în prim-plan trenduri unice și captivante în arta unghiilor, evidențiind importanța acestui detaliu în completarea unui look perfect. În acest articol, vom explora cele mai impresionante manichiuri de la New York Fashion Week și vom discuta despre cum poți recrea aceste stiluri acasă.

Minimalism elegant

Unghii nude și naturale

Minimalismul a dominat podiumurile, iar manichiurile nude și naturale au fost la mare căutare. Aceste unghii emană eleganță și rafinament, completând perfect orice ținută. Designerii au optat pentru nuanțe de bej, crem și roz pal, adăugând uneori accente subtile de luciu pentru un efect sofisticat.

Cum să obții look-ul

Pentru a recrea acest stil acasă, începe prin a-ți îngriji unghiile. Folosește o pilă de unghii pentru a le da forma dorită, aplică un strat de bază protectoare și alege o ojă în nuanțe nude. Finalizează cu un strat de top coat pentru un luciu suplimentar și durabilitate.

Detalii subtile și linii fine

Manichiurile minimaliste cu detalii subtile și linii fine au fost, de asemenea, populare. Acestea includ linii delicate trasate pe unghii nude, puncte discrete sau forme geometrice simple.

Cum să obții look-ul

Pentru a obține acest look, ai nevoie de o pensulă subțire pentru nail art sau un instrument de punctare. După aplicarea unei baze nude, creează modele simple și precise folosind culori contrastante. Asigură-te că folosești un top coat pentru a sigila designul.

Artă abstractă

Combinații de culori îndrăznețe

Arta abstractă a fost o tendință majoră în acest sezon, cu manichiuri care combină culori îndrăznețe și forme neconvenționale. Aceste designuri au fost menite să atragă atenția și să adauge un element de surpriză ținutelor prezentate.

Cum să obții look-ul

Pentru a recrea o manichiură abstractă, alege mai multe culori vibrante care se completează reciproc. Folosește o pensulă pentru nail art sau chiar un burete pentru a aplica culorile în mod aleatoriu pe unghii. Nu trebuie să fie perfect – lăsarea culorilor să se amestece în mod natural face parte din farmecul acestui stil.

Accente metalice și strălucitoare

Accentele metalice și strălucitoare au fost integrate în manichiurile abstracte pentru un efect deosebit. Fie că este vorba de folii metalice, sclipici sau lacuri de unghii cromate, aceste elemente au adus un plus de glamour.

Cum să obții look-ul

Poți folosi folii de transfer metalice sau lacuri de unghii cu finisaj metalic pentru a adăuga accente strălucitoare manichiurii tale. Aplică-le strategic pe zonele pe care vrei să le evidențiezi și sigilează cu un strat de top coat pentru un finish strălucitor.

Manichiuri 3D

Aplicații tridimensionale

Un alt trend impresionant a fost folosirea aplicațiilor tridimensionale pe unghii. Flori, perle, cristale și alte elemente decorative au fost folosite pentru a crea manichiuri spectaculoase și unice.

Cum să obții look-ul

Pentru a recrea acest stil, ai nevoie de lipici special pentru unghii și decorațiuni 3D la alegere. Aplică o bază de ojă în culoarea dorită, las-o să se usuce, apoi aplică lipiciul și fixează decorațiunile. Finalizează cu un top coat pentru a asigura durabilitatea.

Texturi variate

Manichiurile cu texturi variate au adus un plus de originalitate pe podiumurile de la New York Fashion Week. De la catifea la nisip, aceste texturi au oferit un aspect inedit și sofisticat unghiilor.

Cum să obții look-ul

Există lacuri de unghii speciale care oferă diferite texturi, precum cele nisipoase sau catifelate. Aplică două straturi de ojă texturată și lasă-le să se usuce complet. Nu este nevoie de top coat, deoarece texturile speciale au deja un finisaj distinctiv.

Culori vibrante și neon

Explozie de culori

Culorile vibrante și neon au fost un alt punct de atracție la New York Fashion Week. De la portocaliu electric la verde neon, aceste nuanțe au adus energie și dinamism prezentărilor de modă.

Cum să obții look-ul

Alege o nuanță neon sau vibrantă și aplică două straturi pe unghii. Pentru un plus de strălucire, poți adăuga un strat de top coat. Acest tip de manichiură este perfect pentru a adăuga un strop de culoare unei ținute simple.

Manichiuri ombré

Manichiurile ombré în culori vibrante au fost, de asemenea, la mare căutare. Acestea creează un efect de trecere graduală de la o culoare la alta, oferind un look sofisticat și modern.

Cum să obții look-ul

Pentru a obține o manichiură ombré, vei avea nevoie de un burete pentru nail art și două sau trei culori de ojă. Aplicați culorile pe burete în straturi și presați-le ușor pe unghii pentru a crea efectul de trecere. Finalizează cu un top coat pentru a amesteca culorile și a netezi suprafața.

Manichiuri inspirate din natură

Motive florale și vegetale

Motivele inspirate din natură, cum ar fi florile și frunzele, au fost un trend major. Aceste designuri au adus un aer proaspăt și feminin, perfect pentru sezonul de primăvară-vară.

Cum să obții look-ul

Pentru a crea manichiuri inspirate din natură, ai nevoie de o pensulă subțire pentru nail art și culori de ojă potrivite. Desenează florile sau frunzele pe unghii și folosește culori vibrante pentru a le da viață. Finalizează cu un top coat pentru durabilitate.

Manichiuri marine

Designurile inspirate de ocean, cum ar fi scoicile, valurile și peștii, au fost, de asemenea, populare. Aceste manichiuri au adus un vibe de vacanță și relaxare pe podiumurile de la New York Fashion Week.

Cum să obții look-ul

Pentru un look marin, poți folosi o bază albastră și să adaugi desene de valuri, scoici sau pești. Utilizează abțibilduri pentru unghii dacă dorești un design mai detaliat și finalizează cu un top coat pentru a proteja arta.

Concluzie

New York Fashion Week 2024 a adus în prim-plan manichiuri spectaculoase și inovatoare, care completează perfect ținutele prezentate. De la minimalism elegant la artă abstractă și texturi tridimensionale, aceste tendințe oferă inspirație pentru oricine dorește să-și îmbunătățească look-ul. Indiferent de stilul ales, manichiurile impresionante pot transforma complet un outfit și pot adăuga un plus de personalitate și creativitate. Îndrăznește să experimentezi și să recreezi aceste stiluri acasă, pentru a aduce un strop de New York Fashion Week în viața ta de zi cu zi.

About the Author: Daniel

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *